InHouse Group Sverige

Vi finns mitt i glasriket - Emmaboda, Småland

InHouse Group är en av Sveriges största mattgrossister med 140 års erfarenhet i  branschen och våra mattor finns hos alla typer av butiker, stora som små. Vi har ett stort sortiment av alla typer av mattor, såsom ullmattor, wiltonmattor, dörrmattor, badrumsmattor,heltäckningsmattor, barnmattor, patchwork-mattor, plastmattor osv.

Vårt huvudkontor ligger i Emmaboda och där ligger också vårt lager på över 8.000 m2.
På kontoret ger kundtjänst och lager en hög servicenivå som innebär att du får rätt vara i rätt tid till rätt plats.

Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla marknadsföring och säljhjälpmedel till våra kunder. Våra representanter finns utspridda över landet och de ger gärna råd och hjälp när det gäller mattor. Bland annat har vi InHouse Groups mattskola där vi lär dig det viktiga om mattor, produktion, kvalitet och skötsel.

Vi hjälper dig att hitta rätt sortiment som passar för just din butik eller verksamhet.

Mattskrädderi & produktion

 I vårt mattskrädderi kan du beställa en matta utformad efter de egna behoven och önskemålen.

Vi har ett stort sortiment av heltäckningsmattor i olika kvaliteter, färger och för olika funktioner.

I InHouse Groups mattskrädderi skärs mattorna till efter önskat mått eller efter en skiss, därefter kantas mattorna med band eller langett allt efter kundens önskemål. 

SKOLPROJEKTET

I april 2010 invigde styrelseordföranden och ägaren Erik Brennmoen en skola i utkanten av Bhadohi i Indien. För landsbygden innebär skolan inte bara arbetstillfällen utan även en framtid för barnen. Skolan har vi byggt tillsammans med vår mångåriga samarbetspartner Indian Art Gallery. 

Trygghet och social omsorg för vävarnas familjer

InHouse Group accepterar inte barnarbete hos leverantörer eller underleverantörer.
Vi arbetar aktivt för att förhindra barnarbete och att ge barnen trygghet och framtida möjligheter. Vi strävar också efter bättre arbetsvillkor med minsta utgångspunkt 
i de respektive ländernas lagstiftning. InHouse Group arbetar efter SA 8000-certifieringen.