OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

Inspiration för ditt inredningsprojekt

Med måttanpassade mattor är valmöjligheterna i det närmaste oändliga och det kan kännas svårt att välja. Här hittar du inspiration till ditt projekt och tips & råd om hur du väljer och hittar rätt matta.

Soffgrupp-matta-InHouse-Group.jpg

Storleksguide - så hittar du rätt storlek

Ibland så kan det kännas svårt att välja storlek på mattan. Det finns några enkla knep och tumregler som kan hjälpa till i valet... Läs mer.

Durango-rost.jpg

Langett eller kantband - vad ska jag välja?

En måttanpassad matta rekommenderar vi att man kantar för bästa hållbarhet. Det finns flera varianter av kantning att välja mellan... Läs mer.

Kantning-Heltackning.jpg

Måttanpassade mattor

Med en måttanpassad matta får du en matta som är skräddarsydd efter ditt rum. Hela vårt sortiment av heltäckningsmattor gå även att få som måttanpassad matta... Läs mer.

Heltackning-spacialmatt-small.jpg

Material

Det finns flera material att välja mellan, både naturmaterial som ull och sisal, men även konstfiber som mjuk polyamid eller polypropylen. Alla material har sina specifika egenskaper... Läs mer.

Paraiso-Heltackning.jpg

Så väljer du heltäckningsmatta

Heltäckningsmattor passar i exempelvis hall, sovrum eller i en walk-in-closet. Det finns många aspekter som spelar in när man ska välja matta... Läs mer. 

Volluto-sand.jpg

Hur sköter jag min matta?

För att mattan ska hålla sig fin länge så är det viktigt at man sköter om sin matta på rätt sätt. Vi har samlat några tips och råd om hur man tar hand om mattan... Läs mer.