MÖT OSS

Vår designfilosofi

Med en 140-årig tradition av kunskap, engagemang och djupt rotad kärlek för mattor är InHouse Group en av Sveriges största mattgrossister. När vi skapar våra kollektioner är det genomtänkt design, kvalitet och hållbarhet som står i fokus. Vi formger tidlösa kollektioner med mattor med en design och kvalitet som står sig över tid. 

 

Teamet

Vårt team med allt från produktutveckling och marknad till kundtjänst, mattskrädderi och lager finns i småländska Emmaboda. Vår vision är att alltid finnas nära dig som kund och att vara en totalleverantör av mattor. Hos oss får du hög kvalitet, snabba leveranser och bra priser.  

 

Vi har handplockat våra leverantörer runt om i världen för att kunna ha ett nära samarbete och säkerställa rättvisa arbetsvillkor för alla våra skickliga vävare. Vi utvecklar tillsammans allt från material och garn till vävtekniker och färgsättning - in i minsta detalj. 

 

 

Teamet-inhousegroup-02.jpg

Vart-smaland-inhousegroup.jpg

 

 

Vårt småland

Mitt i den djupa småländska skogen finns det lilla samhället Emmaboda, just på den här platsen har vi arbetat med mattor under många år. Vi står djupt rotade i den småländska myllan och har därför en självklar ödmjukhet inför naturen något som återspeglas i våra kollektioner och produktion. Vi hittar ofta vår inspiration i naturens element och ser det som en självklarhet att våra mattor ska produceras med omtanke om både människa och natur.