Söker du en leverantör med ett brett, spännande och kvalitativt sortiment som alltid kan erbjuda snabba leveranser & personlig service?

 

Vi vill ge våra kunder ett aktuellt sortiment av mattor i hög kvalitét. Vår vision är att alltid finnas nära dig som kund och vara en totalleverantör av mattor. Hos oss finner du kombinationen hög kvalitét, snabba leveranser och bra priser.

 

Med en nära 140-årig tradition av kunskap, engagemang och djupt rotad kärlek för mattor är vi en av Sveriges största mattgrossister. Vi skapar våra kollektioner med design, kvalitet och hållbarhet i fokus och brinner för att dela med oss av vår kunskap och passion för mattor. Vi har vår bas i Småländska Emmaboda där vi arbetar med allt från produktutveckling och marknad till kundtjänst, mattskrädderi och lager. Våra leverantörer handplockas runt om i världen för att säkerställa ett nära samarbete och rättvisa arbetsvillkor för våra skickliga vävare. Vi utvecklar tillsammans allt från material och garn till vävteknik och färgsättning - in i minsta detalj!

 

Vi vänder oss till både fysiska och onlinebaserade möbel- och inredningsbutiker, arkitekter och inredare.

 

Som återförsäljare får du tillgång till vårt otroligt breda sortiment av mattor men får även hjälp och service av vårt gäng på kontoret i Emmaboda. Vi delar gärna med oss av våra bästa tips och råd samt ser till att du som kund alltid hittar det du söker. Med ett stort, eget lager kan vi garantera snabba leveranser i både små och stora volymer. Som återförsäljare får du tillgång till vår B2B-shop där du enkelt lägger beställningar, följer dina ordrar samt får nyheter och erbjudanden.

 

VILL DU VETA MER?

Tveka inte att kontakta oss på info@inhousegroup.se eller ring 0471-482 40
 

Hoppas vi hörs!