[]
Dörrmatta-Arch-blå-Inhouse group-01
Dörrmatta-Arch-blå-Inhouse group-02
Dörrmatta-Arch-blå-Inhouse group-03

Arch blue

Dörrmattor
595 kr
[{"articleNumber":"119705","size":"60x90","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]
Finns i andra färger

Arch i färgen blue är en praktisk, snyggt mönstrad dörrmatta i lättskött polyamid. Mönstret är tydligt, grafiskt och effektfullt i ljusblått, grått och vitt. Mattan har en halkfri gummerad baksida som gör att den skyddar golvet mot väta samt ligger stadigt på plats innanför dörren utan att glida runt. Arch har en mjuk kvalitet och passar utmärkt för en välkomnande känsla i hall och entré.  

 

  • Maskinvävd dörrmatta 
  • Grafiskt mönster 
  • Mjuk lugg 
  • Halkfri baksida 


Tillverkning 

Arch är maskinvävd i Belgien. Vi arbetar ständigt med att se till att våra producenter arbetar enligt schyssta villkor samt att inga giftiga kemikalier används vid tillverkningen. 

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Blå","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Polyamid","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 5 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Gummibaksida","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Vändbar","value":"False","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Märke","value":"Stina Hagström","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Passar utomhus","value":"False","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Skötselråd","value":"Dammsug din matta regelbundet och undvik robotdammsugare samt dammsugare med roterande borstar. Mindre fläckar tas bort med en ljus, ren bomullstrasa fuktad med ljummet vatten och lite diskmedel, gnugga inte på fläcken. Fackmässig plantvätt rekommenderas vid tvätt av hela mattan. ","viewName":"Field"}] [] false