[]
Dörrmatta-Dots-svart-Inhouse group-01
Dörrmatta-Dots-svart-Inhouse group-02
Dörrmatta-Dots-svart-Inhouse group-03

Dots black

Dörrmattor
595 kr
[{"articleNumber":"119708","size":"60x90","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]
Finns i andra färger

Dots i färgen black är en praktisk, snyggt mönstrad dörrmatta i lättskött polyamid. Mönstret är tydligt, grafiskt och effektfullt med svarta prickar på en ljust grå botten. Mattan har en halkfri gummerad baksida som gör att den skyddar golvet mot väta samt ligger stadigt på plats innanför dörren utan att glida runt. Dots har en mjuk kvalitet och passar utmärkt för en välkomnande känsla i hall och entré.  

 

  • Maskinvävd dörrmatta 
  • Prickigt mönster 
  • Mjuk lugg 
  • Halkfri baksida 


Tillverkning 

Dots är maskinvävd i Belgien. Vi arbetar ständigt med att se till att våra producenter arbetar enligt schyssta villkor samt att inga giftiga kemikalier används vid tillverkningen. 

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Svart","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Polyamid","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 5 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Gummibaksida","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Vändbar","value":"False","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Märke","value":"Stina Hagström","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Passar utomhus","value":"False","viewName":"Field"}] [] false