[]
Dörrmatta-Dots-ljusbeige-Inhouse group-01
Dörrmatta-Dots-ljusbeige-Inhouse group-02
Dörrmatta-Dots-ljusbeige-Inhouse group-03

Dots ljusbeige

Dörrmattor
595 kr
[{"articleNumber":"119709","size":"60x90","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]
Finns i andra färger

Dots i färgen ljusbeige är en praktisk, snyggt mönstrad dörrmatta i lättskött polyamid. Mönstret är tydligt, grafiskt och effektfullt med ljusa prickar på en beige botten. Mattan har en halkfri gummerad baksida som gör att den skyddar golvet mot väta samt ligger stadigt på plats innanför dörren utan att glida runt. Dots har en mjuk kvalitet och passar utmärkt för en välkomnande känsla i hall och entré.  

 

Dots säljs i 2-pack

 

  • Maskinvävd dörrmatta 
  • Prickigt mönster 
  • Mjuk lugg 
  • Halkfri baksida 

 

Tillverkning 

Dots är maskinvävd i Belgien. Vi arbetar ständigt med att se till att våra producenter arbetar enligt schyssta villkor samt att inga giftiga kemikalier används vid tillverkningen. 

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Polyamid","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 5 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Gummibaksida","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Vändbar","value":"False","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Märke","value":"Stina Hagström","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Passar utomhus","value":"False","viewName":"Field"}] [] false