[]
Dörrmatta-Stripe-svart-Inhouse group-01
Dörrmatta-Stripe-svart-Inhouse group-02
Dörrmatta-Stripe-svart-Inhouse group-03

Stripe black

Dörrmattor
595 kr
[{"articleNumber":"119706","size":"60x90","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]
Finns i andra färger

Stripe i färgen black är en praktisk, snyggt mönstrad dörrmatta i lättskött polyamid. Mönstret är tydligt, grafiskt och effektfullt med ljust grå triangelformer på en svart botten. Mattan har en halkfri gummerad baksida som gör att den skyddar golvet mot väta samt ligger stadigt på plats innanför dörren utan att glida runt. Stripe har en mjuk kvalitet och passar utmärkt för en välkomnande känsla i hall och entré.  

 

  • Maskinvävd dörrmatta 
  • Grafiskt mönster 
  • Mjuk lugg 
  • Halkfri baksida 
     

Tillverkning 

Stripe är maskinvävd i Belgien. Vi arbetar ständigt med att se till att våra producenter arbetar enligt schyssta villkor samt att inga giftiga kemikalier används vid tillverkningen. 

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Svart","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Polyamid","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 5 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Gummibaksida","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Vändbar","value":"False","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Märke","value":"Stina Hagström","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Passar utomhus","value":"False","viewName":"Field"}] [] false