[]
Viskosmatta-Botany-Multi-Inhouse-Group
Viskosmatta-Botany-Multi-Inhouse-Group
Viskosmatta-Botany-Multi-Inhouse-Group
Viskosmatta-Botany-Multi-Inhouse-Group

Botany multi

Flatvävda mattor
1 595 kr
[{"articleNumber":"118913","size":"Ø160 cm","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]

Botany är en rund matta med ett mycket detaljerat motiv inspirerat av klassiskt stillebenmåleri föreställande  bl a rosor, tulpaner och vallmo. En svart sydd kant ramar in och lyfter fram de mustiga färgerna i motivet. Mattan är tunn och smidig med en tjocklek på ca 5 mm, den är maskinvävd i polyester som ger en mjuk och len kvalitet. Botany har en härlig lyster och glans som gör att färgerna i mattan framträder starkare eller mjukare beroende på hur ljuset faller på den. Vrid gärna mattan för att lyfta fram färgerna på önskat vis. En matta som passar bra exempelvis under favoritfåtöljen eller som en dekorativ solitär mitt i rummet. 

 

  • Fin glans och lyster 

  • Färgsprakande mönster 

  • Mjuk och len kvalitet 

 

Tillverkning 

Botany är maskinvävd i Belgien. Vi arbetar ständigt med att se till att våra producenter arbetar enligt schyssta villkor samt att inga giftiga kemikalier används vid tillverkningen. 

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Multi","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Polyester","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 5 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Vändbar","value":"False","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Passar utomhus","value":"False","viewName":"Field"}] [] false