[]
Antigua-röd.jpg
Antigua-röd-02.jpg
Antigua-röd-langett.jpg
Antigua-röd-band.jpg
Antigua-röd-baksida.jpg
Antigua-samling.jpg

Antigua röd 400 cm

Heltäckningsmattor & måttanpassat
Pris från  525 kr
I lager
[{"articleNumber":"116165","pricePerUnit":"525","campaignPricePerUnit":"","currencySymbol":"kr","panelOptions":[{"articleId":"103981","name":"Bandad kant","price":"249 kr","unit":"m","campaignPrice":""},{"articleId":"103982","name":"Bandad konstläderkant","price":"329 kr","unit":"m","campaignPrice":""},{"articleId":"104325","name":"Sydd kant","price":"119 kr","unit":"m","campaignPrice":""},{"articleId":"119888","name":"Rund","price":"0 kr","unit":"st","campaignPrice":""}],"unitOfMeasurement":"m2","maxWidth":"400","configuratorType":"SquareMeterFixedWidth"},{"articleNumber":"116165-C","pricePerUnit":"665","campaignPricePerUnit":"","currencySymbol":"kr","panelOptions":[{"articleId":"103981","name":"Bandad kant","price":"249 kr","unit":"m","campaignPrice":""},{"articleId":"103982","name":"Bandad konstläderkant","price":"329 kr","unit":"m","campaignPrice":""},{"articleId":"104325","name":"Sydd kant","price":"119 kr","unit":"m","campaignPrice":""},{"articleId":"119888","name":"Rund","price":"0 kr","unit":"st","campaignPrice":""}],"unitOfMeasurement":"m2","maxWidth":"400","configuratorType":"SpecialMeasurement"},{"articleNumber":"116165-Sample","pricePerUnit":"0","campaignPricePerUnit":"","currencySymbol":"kr","panelOptions":[],"unitOfMeasurement":"st","configuratorType":"Sample"}]
Finns i andra färger

En lättskött matta med kort, twistad lugg i ett mjukt syntetmaterial med fin lyster. Mattan är tillverkad i tålig polypropylen och passar i exempelvis vardagsrum eller sovrum. Antigua passar både som heltäckande matta eller som en vanlig rumsmatta framför soffan. Väljer du Antigua som rumsmatta rekommenderar vi att mattan kantas antingen med band eller langettsöm för längre hållbarhet. Antigua i färgställning röd, har en djärvt djupröd ton. Antigua är flamsäker och tål att läggas på värmegolv.  

 

Öppet köp & bytesrätt gäller ej på måttbeställda produkter. Minimimått för beställning är 1 m2.

 

Hemmiljo-class-22.jpg Komfortklass-3.jpg FCSS12-antistatbehandlad.jpg FCSS32-Akustik.jpg FCSS29-Ljusakta.jpg FCSS18-golvvarme.jpg FCSS21-Trappor-hem.jpg FCSS38-Flackbehandlad.jpg Brandklass-Efl.jpg GUT.jpg

 

Skräddarsydda mattor

Våra heltäckningsmattor går även att beställa som avpassad matta. Vi skär i de mått du önskar (maxbredd 400 cm). Beroende på mattans kvalitét så rekommenderar vi att man kantar mattan, antingen med langettering (sydd kant) eller med kantband.

 

LANGETTERING (SYDD KANT)

Väljer du att langettera så syr vi mattans kanter med ett färgat garn, ton-i-ton med mattan. Som standard syr vi hörnen lätt rundade, ange i kommentarsfältet i kassan om du istället önskar raka 90 graders hörn på mattan.

 

KANTBAND

Man kan även kanta mattan genom att sy fast ett kantband. Våra kantband finns i två bredder och flera färger och material.

 

MATTA MED OREGELBUNDEN FORM

Ibland behövs en matta med oregelbunden form. Behöver du en helt egen form på din matta så maila oss en måttsatt skiss så återkommer vi med en offert.

 

Vill du veta mer?

Behöver du tips och råd kring din beställning är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Telefon: 0471-482 40,  E-post: info@inhousegroup.se

 

Läs gärna våra guider kring skötselråd, tryckmärken och hur du väljer storlek.

 

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Röd","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Polypropylen","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Totalhöjd","value":"ca 12 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Actionback","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Luggmaterial","value":"Polypropylen","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Luggvikt","value":"890 gr/m2","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Tål golvvärme","value":"True","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Passar för","value":"Hemmiljö, Trappor","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Slitageklass","value":"Class 22","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Miljöklass","value":"GUT","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Brandklass","value":"Efl","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Komfortklass","value":"Akustikdämpande, Ljusäkta, Antistatbehandlad, Fläckbehandlad","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Skötselråd","value":"Vid spill på mattan torka försiktigt upp överflödig vätska så fort som möjligt, gnugga inte. Avlägsna fläckar med en ren ljus bomullstrasa, lite ljummet vatten och diskmedel. Dammsug mattan regelbundet var försiktig med robotdammsugare samt dammsugare med roterande borstar. För tvätt av hela mattan rekommenderas att använda matt-tvättmaskin alt fackmässig plantvätt.","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Avvikelser","value":"\nEn måttavvikelse på +/- 1,5% kan förekomma vid beställning av specialmått.","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Minimimått","value":"Minimimått vid beställning är en kvadratmeter (m2).","viewName":"Field"}] [] false