["Inne & Ute"]
Matta-Essex-Svart-Inhouse-Group
Matta-Essex-Svart-Inhouse-Group
Matta-Essex-Svart-Inhouse-Group
Matta-Essex-Svart-Inhouse-Group

Essex svart

Utemattor
3 375 kr
[{"articleNumber":"117829","size":"200x290","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]

Essex är en stilren och slitstark matta i enfärgad design. En lättskött och tålig matta som passar både ute och inne. Essex skapar rumskänsla på terrass och altan och är vävd i tålig polypropylen som tål väder och vind. Mattan torkar snabbt om den blivit blöt och den svarta färgen håller sig fin utan att blekas under många säsonger ute. Passar även utmärkt att ha under matbordet då den är lätt att torka av med en fuktig trasa. Kan till och med spolas av och plantorka vid behov. 

 

  • Lättskött 
  • Tål regn och sol
  • Stilren design

 

Tillverkning

Essex är maskinvävd i Belgien. Vi arbetar ständigt med att se till att våra producenter arbetar enligt schyssta villkor samt att inga giftiga kemikalier används vid tillverkningen. 

 

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Svart","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Polypropylen","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 5 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Polypropylen","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Passar utomhus","value":"True","viewName":"Field"}] [] false