["Inne & Ute"]
Utematta-Linz-vit- Inhouse group-01

Linz vit

Utemattor
2 295 kr
[{"articleNumber":"112829","size":"160x230","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]
Finns i andra färger

Flatvävd matta vävd i ett diskret rutmönster. Mattan är tillverkad i slitstark polypropylen vilket gör den lämpad att använda såväl utomhus som inne. Det tål väder och vind och mindre spill och fläckar kan enkelt sköljas av eller torkas bort med en fuktig trasa. En enfärgad design i svart gör att mattan harmonierar fint till de flesta stilar och färger. En lättskött matta att lägga ute på terrassen eller balkongen alternativt inomhus som praktisk matrumsmatta.

 

  • Ren design
  • Tålig mot väder och vind
  • Diskret rutmönster
     

Tillverkning

Linz är maskinvävd i Belgien. Vi arbetar ständigt med att se till att våra producenter arbetar enligt schyssta villkor samt att inga giftiga kemikalier används vid tillverkningen. 

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Vit","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Polypropylen","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 5 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Polypropylen","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Passar utomhus","value":"True","viewName":"Field"}] [] false